Duurzaamheidshypotheek

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Krekenpark kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de nieuwbouwspecialisten van NEXTHome, hypotheekpartner van Stevast Baas & Groen. De woningen in Krekenpark worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. Dit geeft de kopers van Krekenpark de mogelijkheid op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek. Hierdoor krijgt u rentekorting, heeft u een hogere leencapaciteit, betaalt u lage advieskosten en profiteert u van vele andere voordelen.

Waarom naar NEXTHome?

(als u op onderstaande punten klikt, krijgt u aanvullende informatie over het betreffende onderwerp te zien)

De woningen in Krekenpark worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. Dit geeft de kopers van Krekenpark de mogelijkheid op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek.. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in Krekenpark kunt krijgen. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinige woning koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinige woning koopt (€ 15.000,-)
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel van de hypotheek aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-
Bij NEXTHome bent u meer dan een hypotheekklant, u bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast te horen krijgen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om aan u uit te leggen op welke manieren u na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent ú, hoe wilt ú leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek – veelal 30 jaar – kunt u terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent u hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. U bent onze koper, u mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.
Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Kennismakingsgesprek en voorrang bij Toewijzing

Wij geven onze kopers de mogelijkheid om voorrang bij de toewijzing van de woningen te krijgen. Als je één iemand voorrang geeft betekent dit veelal dat je iemand anders iets ontzegt. Daarom gaan wij heel zorgvuldig om met onze voorrangskopers. Die kopers willen wij vooraf kennen, dat doen we altijd persoonlijk, dat kan aan tafel of in een telefonisch overleg.

Persoonlijke woonwensen en motivatie komen aan de orde, zodat wij weten wie u bent en hoe wij uw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijgen kopers tijdens dit kennismakingsgesprek ook te horen of een hypotheek (mits die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten u en wij of een hypotheek haalbaar (kunt u een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind ú dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

Contact

Meer weten of gelijk een kennismakingsgesprek inplannen? Bel 0186-745772 en vraag naar Daniëlle of Marco, uw hypotheekspecialisten voor Krekenpark. Mailen kan uiteraard ook: d.schuller@nexthome.eu of m.bijl@nexthome.eu Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn uiteraard gratis en
vrijblijvend.

Uw hypotheekspecialisten voor Krekenpark:

Marco
Marco Bijl
Danielle
Daniëlle Schuller

Maandlastencalculator

De aankoop van een energieneutrale woning biedt aanzienlijke voordelen op hypotheekgebied. Met de maandlastencalculator kunt u berekenen wat een woning in Krekenpark u per maand gaat kosten.

Ga naar maandlastencalculator