Locatie

Het nieuwbouwproject Krekenpark wordt gerealiseerd aan de rand van Zuidland en maakt deel uit van het woongebied Kreken van Nibbeland. Wonen in een groene- en waterrijke omgeving, maar ook op nog geen kwartier afstand van grotere plaatsen als Spijkenisse en Hellevoetsluis en slechts een half uur verwijderd van Rotterdam. Zo zijn alle voorzieningen in de buurt aanwezig!

Zuidland is een rustig dorp met een mooie historische kern, omringd door natuur en kronkelende kreken en met prachtige vergezichten over de omliggende polders. Het dorp ligt in de gemeente Nissewaard, op het eiland Voorne-Putten.

Zuidland heeft diverse sportverenigingen en prima voorzieningen zoals het recentelijk gerestaureerde winkelcentrum ‘s Landshof, drie basisscholen, een openluchtzwembad en diverse horecagelegenheden.

Interesseformulier

Geïnteresseerd in dit mooie project? Vul dan het formulier in op de contactpagina.

Naar de contactpagina

Bereikbaarheid

De ligging van Krekenpark is ideaal; via de Haasdijk rijdt u zo de N218 op, die aansluit op de A15. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Bus 106 stopt op diverse locaties in Zuidland en verbindt Brielle en Spijkenisse. De eindhalte in Spijkenisse is het metrostation waar u met de metro verder kunt reizen naar Rotterdam.

Situatietekening Krekenpark

Op deze mooie locatie tussen de kreek aan de Haasdijk en de Nieuwelaan worden in totaal 53 woningen ontwikkeld. Fase 1 van het project bestaat uit 11 watervilla’s, die te gast zijn in het groen van de parkachtige omgeving met de royale waterpartij. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht.