V.O.N. prijzen fase 2 online!

Op onze vernieuwde website staat het aanbod van de woningen in fase 2 online. Ook zijn de v.o.n. prijzen van de woningen in Krekenpark fase 2 inmiddels vastgesteld. Op www.krekenpark.nl/woningen kunt u op de interactieve kaart per bouwnummer de woningspecifieke informatie en de v.o.n.prijs van de woning vinden.

Lees verder


Krekenpark fase 2 in Presale!

De 13 zeer royale parkvilla’s van Krekenpark fase 2 gaan bijna in verkoop! De vijf vrijstaande villa’s en acht geschakelde villa’s zijn compleet, energieneutraal én gelegen in de unieke parkachtige omgeving van Krekenpark!

De verkoop van Krekenpark fase 2 begint met een Presale periode die van start gaat tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete verkoop- en contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.

Lees verder


Save the date Presale Krekenpark fase 2!

Op dinsdag 12 november start de Presale voor de parkvilla’s van Krekenpark fase 2. U bent tussen 19.30 en 21.30 uur van harte welkom in theater de Stoep tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Hier kunt u de Presale-documentatie in ontvangst nemen, uw vragen stellen en een afspraak maken bij onze partner NextHome.

Zet u de datum alvast in uw agenda? Dan informeren wij u in onze volgende nieuwsbrief uitgebreid over het “hoe en wat” van de Presale periode.

Lees verder


Ruime en luxueuze Parkvilla’s in Krekenpark fase 2

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 inmiddels vergevorderd. Wij verwachten dan ook dat in november de Presale van start kan gaan.

Parkvilla’s
Na de Watervilla’s in fase 1 is het nu de beurt aan de Parkvilla’s. In een parkachtige omgeving met veel groen en water worden op royale kavels de ruime en luxueuze woningen gerealiseerd. In fase 2 komen 5 vrijstaande Parkvilla’s en 8 geschakelde Parkvilla’s.

Lees verder


Krekenpark Fase 2 Op De Woonmarkt Nissewaard

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 in volle gang.

Op dinsdagavond 25 juni vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats. U bent van 19.30 – 21.30 uur van harte welkom in Theater de Stoep (Theaterplein1) in Spijkenisse om u te laten informeren over de woningen in Krekenpark. Tijdens deze avond worden de impressies en de eerste plattegronden van de woningen in fase 2 gepresenteerd. Meer informatie over de woonmarkt vindt u op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt

Lees verder


Start verkoop Fase 1

Op zaterdag 9 maart 2019 start de officiële verkoop van het plan Krekenpark fase 1 in restaurant Stroop Pannenkoeken aan de Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland. U bent daar vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom om uzelf uitgebreid te laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Klaar voor de toekomst

Met de woningen in Krekenpark bent u alvast klaar voor de toekomst! Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de duurzame installaties waarmee de woningen in Krekenpark worden uitgerust.

Lees verder


Start PreSale

Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de aanstaande start verkoop, de PreSale en de toewijzingsprocedure van de woningen in fase 1.

Lees verder


Nieuwsbrief Krekenpark

Via de website www.krekenpark.nl heeft u kenbaar gemaakt op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen van ons woningbouwplan Krekenpark in Zuidland. Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de stand van zaken.!

Lees verder


Fijne feestdagen vanuit Krekenpark

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar waarin wij u uiteraard op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan Krekenpark!

Lees verder