V.O.N. prijzen fase 4 online!

Op de website van Krekenpark staat het aanbod van de woningen in fase 4 online, ook zijn de v.o.n. prijzen van de woningen in Krekenpark fase 4 inmiddels vastgesteld.

Op de website kunt op de interactieve kaart per bouwnummer de woning specifieke informatie en de v.o.n. prijs van de woning vinden.
Lees verder


Krekenpark fase 4 prijsrange bekend en bijna in Presale!

De 16 zeer royale parkvilla’s van Krekenpark fase 4 gaan bijna in Presale! De zes vrijstaande parkvilla’s en tien geschakelde parkvilla’s zijn compleet, energieneutraal én gelegen op zeer royale kavels in de unieke parkachtige omgeving van Krekenpark! In deze nieuwsbrief informeren wij u uitgebreid over het “hoe en wat” van de presale periode!
Lees verder


Presale Krekenpark fase 4!

De verkoop van Krekenpark fase 4 begint met een presale periode die van start gaat op maandag 12 oktober om 9.00 uur. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.
Tijdens de presale periode kunt u zich door de makelaars laten informeren over onder andere het afwerkingsniveau en de duurzaamheid van de woningen. Ook is het mogelijk om een kenningsmakingsgesprek in te plannen met onze partner NEXTHome.
Lees verder


Fase 4 in voorbereiding

Na de succesvolle verkoop van fase 1, 2 en 3 zijn de voorbereidingen voor de laatste fase van Krekenpark in volle gang. De woningen van fase 4 worden, net als die in de voorgaande fasen, riant en exclusief en liggen in een groene en waterrijke omgeving. In fase 4 worden, net als in fase 2, parkvilla’s gerealiseerd op zeer ruime kavels.
Lees verder


Presale Krekenpark fase 3 in volle gang!

Op 13 mei is de Presale van start gegaan. Inmiddels hebben er al veel gesprekken met geïnteresseerden plaatsgevonden en heeft een groot deel aangegeven een woning te willen reserveren.

Op dit moment zijn dan ook nog maar 5 van de in totaal 13 woningen beschikbaar. Heeft u interesse in een watervilla in Krekenpark? Maak dan snel een afspraak met NextHome voor een kennismakingsgesprek.
Lees verder


V.O.N. prijzen fase 3 online!

Op de website van Krekenpark staat het aanbod van de woningen in fase 3 online, ook zijn de v.o.n. prijzen van de woningen in Krekenpark fase 3 inmiddels vastgesteld.

Op https://krekenpark.nl/woningen/ kunt op de interactieve kaart per bouwnummer de woning specifieke informatie en de v.o.n.prijs van de woning vinden.
Lees verder


Fase 3 bijna in Presale!

De 13 zeer royale parkvilla’s van Krekenpark fase 3 gaan bijna in Presale! De negen vrijstaande watervilla’s en vier geschakelde watervilla’s zijn compleet, energieneutraal én gelegen aan het water in de unieke parkachtige omgeving van Krekenpark!

De verkoop van Krekenpark fase 3 begint met een presale periode die van start gaat op woensdag 13 mei a.s. om 9.00 uur.
Lees verder


Presale Krekenpark fase 3!

De verkoop van Krekenpark fase 3 begint met een presale periode die van start gaat op woensdag 13 mei om 9.00 uur. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.

Lees verder


Presale Krekenpark fase 2 geëindigd, fase 3 in voorbereiding!

Na de succesvolle Presale kunnen wij u melden dat alle woningen in Krekenpark fase 2 zijn gereserveerd. Op dit moment zijn er afspraken gemaakt met de reserveringskandidaten om de “echte” koop- en aannemingsovereenkomst te ondertekenen. Naar verwachting kan in de zomer gestart worden met de heiwerkzaamheden van fase 2.

Lees verder


Prettige feestdagen

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2019 waarin wij u uiteraard op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan Krekenpark!

Lees verder


Meer dan de helft van de woningen gereserveerd!

De Presale van Krekenpark fase 2 verloopt voorspoedig. Ruim de helft van de woningen is inmiddels gereserveerd! Benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Op onderstaand overzicht is te zien welke woningen er op dit moment nog beschikbaar zijn. Op de website wordt deze afbeelding (als er nieuwe reserveringen zijn) geactualiseerd.

Lees verder


De Presale van fase 2 is in volle gang!

Tijdens de succesvolle en drukbezochte Woonmarkt Nissewaard is de Presale van fase 2 van start gegaan. Tijdens deze Presale periode worden geïnteresseerden in het project drie mogelijkheden geboden.

1. Wachten tot de officiële start verkoop;
2. Inschrijven als voorrang kandidaat;
3. Sluiten van een reserveringsovereenkomst.

De reacties op de woningen van fase 2 zijn positief en er zijn inmiddels al diverse reserveringsovereenkomsten gesloten. Om u inzicht te verschaffen welke woningen in fase 2 nog beschikbaar zijn, worden deze woningen op de website weergegeven.

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de definitieve verkoopdocumentatie, zoals de koop- en aannemingsovereenkomst. Als bekend is wanneer de officiële start verkoop zal plaatsvinden, brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Lees verder


U komt toch ook naar de start Presale van fase 2?

Vanavond start de Presale van fase 2 van het plan Krekenpark in Zuidland. U bent vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur van harte welkom tijdens de Woonmarkt Nissewaard om u uitgebreid te laten informeren over alle zaken die met de woningen en de Presale periode te maken hebben.

Vanavond is het ook voor het eerst mogelijk om een afspraak te maken met NEXTHome voor een kennismakingsgesprek.

Lees verder


V.O.N. prijzen fase 2 online!

Op onze vernieuwde website staat het aanbod van de woningen in fase 2 online. Ook zijn de v.o.n. prijzen van de woningen in Krekenpark fase 2 inmiddels vastgesteld. Op www.krekenpark.nl/woningen kunt u op de interactieve kaart per bouwnummer de woningspecifieke informatie en de v.o.n.prijs van de woning vinden.

Lees verder


Krekenpark fase 2 in Presale!

De 13 zeer royale parkvilla’s van Krekenpark fase 2 gaan bijna in verkoop! De vijf vrijstaande villa’s en acht geschakelde villa’s zijn compleet, energieneutraal én gelegen in de unieke parkachtige omgeving van Krekenpark!

De verkoop van Krekenpark fase 2 begint met een Presale periode die van start gaat tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete verkoop- en contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.

Lees verder


Save the date Presale Krekenpark fase 2!

Op dinsdag 12 november start de Presale voor de parkvilla’s van Krekenpark fase 2. U bent tussen 19.30 en 21.30 uur van harte welkom in theater de Stoep tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Hier kunt u de Presale-documentatie in ontvangst nemen, uw vragen stellen en een afspraak maken bij onze partner NextHome.

Zet u de datum alvast in uw agenda? Dan informeren wij u in onze volgende nieuwsbrief uitgebreid over het “hoe en wat” van de Presale periode.

Lees verder


Ruime en luxueuze Parkvilla’s in Krekenpark fase 2

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 inmiddels vergevorderd. Wij verwachten dan ook dat in november de Presale van start kan gaan.

Parkvilla’s
Na de Watervilla’s in fase 1 is het nu de beurt aan de Parkvilla’s. In een parkachtige omgeving met veel groen en water worden op royale kavels de ruime en luxueuze woningen gerealiseerd. In fase 2 komen 5 vrijstaande Parkvilla’s en 8 geschakelde Parkvilla’s.

Lees verder


Krekenpark Fase 2 Op De Woonmarkt Nissewaard

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 in volle gang.

Op dinsdagavond 25 juni vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats. U bent van 19.30 – 21.30 uur van harte welkom in Theater de Stoep (Theaterplein1) in Spijkenisse om u te laten informeren over de woningen in Krekenpark. Tijdens deze avond worden de impressies en de eerste plattegronden van de woningen in fase 2 gepresenteerd. Meer informatie over de woonmarkt vindt u op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt

Lees verder


Start verkoop Fase 1

Op zaterdag 9 maart 2019 start de officiële verkoop van het plan Krekenpark fase 1 in restaurant Stroop Pannenkoeken aan de Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland. U bent daar vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom om uzelf uitgebreid te laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Klaar voor de toekomst

Met de woningen in Krekenpark bent u alvast klaar voor de toekomst! Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de duurzame installaties waarmee de woningen in Krekenpark worden uitgerust.

Lees verder


Start PreSale

Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de aanstaande start verkoop, de PreSale en de toewijzingsprocedure van de woningen in fase 1.

Lees verder


Nieuwsbrief Krekenpark

Via de website www.krekenpark.nl heeft u kenbaar gemaakt op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen van ons woningbouwplan Krekenpark in Zuidland. Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de stand van zaken.!

Lees verder


Fijne feestdagen vanuit Krekenpark

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar waarin wij u uiteraard op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan Krekenpark!

Lees verder