Krekenpark Fase 2 Op De Woonmarkt Nissewaard

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 in volle gang.

Op dinsdagavond 25 juni vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats. U bent van 19.30 – 21.30 uur van harte welkom in Theater de Stoep (Theaterplein1) in Spijkenisse om u te laten informeren over de woningen in Krekenpark. Tijdens deze avond worden de impressies en de eerste plattegronden van de woningen in fase 2 gepresenteerd. Meer informatie over de woonmarkt vindt u op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt

Lees verder


Start verkoop Fase 1

Op zaterdag 9 maart 2019 start de officiële verkoop van het plan Krekenpark fase 1 in restaurant Stroop Pannenkoeken aan de Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland. U bent daar vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom om uzelf uitgebreid te laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Klaar voor de toekomst

Met de woningen in Krekenpark bent u alvast klaar voor de toekomst! Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de duurzame installaties waarmee de woningen in Krekenpark worden uitgerust.

Lees verder


Start PreSale

Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de aanstaande start verkoop, de PreSale en de toewijzingsprocedure van de woningen in fase 1.

Lees verder


Nieuwsbrief Krekenpark

Via de website www.krekenpark.nl heeft u kenbaar gemaakt op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen van ons woningbouwplan Krekenpark in Zuidland. Wij willen u met deze nieuwsbrief graag informeren over de stand van zaken.!

Lees verder


Fijne feestdagen vanuit Krekenpark

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar waarin wij u uiteraard op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan Krekenpark!

Lees verder