Vrijstaande Parkvilla’s

De vrijstaande parkvilla’s hebben een woonoppervlak van circa 195m². Een eigen oprit biedt toegang tot de riante kavel met de parkvilla. Vanaf de entree zijn de berging en de zeer royale woonkamer en keuken te bereiken. De schuifpui aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de ruime tuin. De kavels in fase 4 zijn afhankelijk van de situering circa 760 m² tot 950 m² groot.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder de lichte master bedroom. De zeer complete badkamer is uitgerust met een toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en ligbad.

Door de afmeting van de woningen zijn diverse indelingen mogelijk. De landvilla leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar u heeft ook de mogelijkheid om de woonkamer verder te vergroten of een extra slaapkamer op de verdieping te realiseren.

De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp.

Fase 4 volledig uitverkocht

 

Interesseformulier

Geïnteresseerd in dit mooie project? Vul dan het formulier in op de contactpagina.

Naar de contactpagina


Vrijstaande Parkvilla

Bouwnummers: 38 t/m 43

Woonoppervlakte: 195 m2