Impressie vrijstaande watervilla

Vrijstaande watervilla’s

De vrijstaande watervilla’s hebben een woonoppervlak van circa 190m² en zijn circa 7,7m¹ breed en 14,5m¹ diep. Door de grote raampartijen is ruimte en licht gegarandeerd.

Een eigen oprit biedt toegang tot de watervilla’s. Vanaf de entree zijn de berging, de study en de zeer royale woonkamer en keuken te bereiken. De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het ruime terras van circa 45m².

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder de lichte master bedroom met walk-in-closet. De zeer complete badkamer is uitgerust met een toilet, wastafelmeubel, douche en bad.

Door de afmeting van de woningen zijn diverse indelingen mogelijk. De woningen lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar u heeft ook de mogelijkheid om de woonkamer verder te vergroten of een extra slaap- of badkamer op de verdieping te realiseren.

Interesseformulier

Geïnteresseerd in dit mooie project? Vul dan het formulier in op de contactpagina.

Naar de contactpagina


Plattegronden


Vide

Bij de vrijstaande watervilla is het, naast de basis woning, mogelijk om te kiezen voor één van de twee varianten met een vide. De vide is een echte eyecatcher en maakt van de watervilla’s zeer unieke woningen.

De zeer royale woonkamer en keuken op de begane grond zijn bij deze varianten door een vide verbonden met een extra leefruimte op de verdieping. Door de vide is visueel contact en interactie tussen bewoners mogelijk, maar deze creëert ook een extra hoge verdiepingshoogte.

Ook bij de varianten heeft u de mogelijkheid om de woning uit te breiden of de indeling aan te passen.


Variant 1

Variant 1 | Begane grond
Variant 1 | Eerste verdieping

Download plattegrond


Variant 2

Variant 2 | Begane grond
Variant 2 | Eerste verdieping

Download plattegrond