Het Stevast Ready 2 Move In® – concept

Compleet, duurzaam, slim

Het Stevast Ready 2 Move In® – concept

 • Een complete woning
 • Mooie luxe badkamer en toilet
 • Complete keuken met inbouwapparatuur
 • Energieneutraal

Wat zit er in de prijs van een nieuwbouwhuis?

De vrij-op-naam (als koper betaal je geen overdrachtsbelasting of notariskosten voor die overdracht) prijs van een nieuwbouwhuis kan nog wel eens voer voor stevige discussies zijn. Want, wat krijg je nu daadwerkelijk voor dat geld?

Een bouwer is wegens garantieredenen verplicht om een huis op te leveren met een goed functionerende badkamer. Ook moet het huis gebouwd worden met een bepaalde graad van energiezuinigheid; de Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) dient 0,4 te zijn. Dat kun je vergelijken met een ‘oud’ A-label.

Uiteraard is het zo dat als dit (een goed functionerende badkamer en een energiezuinigheid van EPC 0,4) het enige is dat je krijgt, de V.O.N.-prijs van het huis slechts het begin is van een stevige kassabon. Je wilt een móóie badkamer, een keuken, méér verduurzamen, een garage en ga zo maar door.

Wat krijg je in Krekenpark?

Bij Stevast geloven we in een eerlijke prijs. Daarom heb je in Krekenpark een mooie badkamer, een mooie keuken (die je beiden, indien gewenst, uiteraard verder aan kunt passen) en is je huis energieneutraal. Dat is allemaal in de prijs inbegrepen. Anders dan bij andere nieuwbouwprojecten hoef je in Krekenpark dus geen huur te betalen voor je Klimaatinstallatie en/of hoef je deze niet apart te kopen. Het enige dat je nog zult moeten doen is een lik verf tegen de muur, een vloer erin en je kunt wonen.

Dat is ons Ready 2 Move In® – concept.

Duurzaam energiesysteem

Duurzaam energiesysteem

 • Energieneutrale woning
 • Hoogwaardige isolatie, bodemwarmtepomp, zonnepanelen, warmte-terug-winning uit ventilatie en douchewater
 • Alles inbegrepen in de koopsom. Jouw koopwoning, jouw duurzaam energiesysteem
 • Klaar voor een duurzame toekomst.

Alle woningen in Krekenpark zijn energieneutraal (EPC=0). Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. De woningschil (de buitengevels, begane grond vloer en het dak van de woning) is verbeterd door de toepassing van hoogwaardige isolatie en driedubbele beglazing. Het luchtverlies (warmte) van de woning wordt beperkt door alle kieren en naden extra goed te dichten en een duurzaam ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht in je woning.

Het warmteverlies dat bij douchen en ventileren ontstaat wordt teruggewonnen door een wtw-systeem. Daarnaast wordt de meest energiezuinige apparatuur toegepast, zoals een A+++ bodemwarmtepomp. Tot slot worden zonnepanelen geplaatst die de technische installaties voor het verwarmen en ventileren van de woning voorzien van voeding.

In Krekenpark zit het duurzame energiesysteem gewoon in de koopsom begrepen. In Krekenpark hoef je dus niet ook nog voor je duurzame installatiesysteem huur te betalen of deze apart te kopen. Ook de eerste vijf jaar onderhoud aan de warmtepomp en de zonnepanelen is inbegrepen in de koopsom.

Uitleg bodemwarmtepomp

Lage woonlasten

Lage woonlasten

Energieneutraal wonen, de voordelen:

 • Geen zorgen over investeringen wegens toekomstige verduurzamingseisen
 • Geen ergernis over stijgende energierekeningen
 • Lage hypotheeklasten met de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos; basisrente 10 jaar vast 1,15% (rentestand oktober 2019)
 • € 15.000,- extra leencapaciteit wegens energieneutraal wonen

Stijgende energierekeningen? Toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen? Niet als je een woning in Krekenpark koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet pakket aan energiebesparende voorzieningen, zullen jouw totale energielasten fors lager zijn.

Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van een woning in Krekenpark ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven!

Voor veel mensen is de prijsstelling van een nieuwbouwwoning soms moeilijk uitlegbaar. Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een stevig hogere aanschafprijs hebben. Dit is echter begrijpelijk als je weet waarmee een nieuwbouwwoning allemaal is uitgerust en wat voor voordelen je daarmee hebt. De specialisten van NEXTHome laten het je graag zien!

Badkamer en toilet

 • Complete badkamer en toilet met luxe afwerking
 • Wastafelmeubel met dubbele lade
 • Luxe tegels
 • o.a. ligbad, inloopdouche en designradiator

Alle woningen worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet.

Voor een knappe uitstraling is gekozen voor luxe wandtegels van ca. 30 x 60 cm en vloertegels van ca. 60 x 60 cm.

Al het sanitair is van het merk Sphinx en heeft een moderne uitstraling. De tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en er is natuurlijk alle ruimte om in de showroom je eigen badkamer of toilet samen te stellen.

Comfort

 • Met vloerverwarming warm de winter door
 • Met vloerkoeling koel de zomer door
 • Geen koude luchtstromen door ventilatieroosters
 • Meer vrijheid bij het inrichten van de woning omdat er geen radiatoren aanwezig zijn

Met een woning in Krekenpark zit je er in de winter warm bij. Door toepassing van vloerverwarming voelt de vloer prettig aan en heeft de gehele woning een gelijkmatige temperatuur. Bijkomend voordeel hiervan is dat de woning vrij van radiatoren is. Hierdoor heb je meer nuttige ruimte om je woning in te richten!

Ook bij de keuze van het ventilatiesysteem is aan comfort gedacht. Omdat het systeem zowel lucht afzuigt en verse lucht in de woning blaast, wordt de koude buitenlucht alvast voorverwarmd. Hierdoor heb je ook in de winter een goed geventileerde woning, maar niet de extra kou die normaal mee komt.

Een bijkomend voordeel van de bodemwarmtepomp is dat de woning in de zomer gekoeld kan worden. Dat gebeurt via de vloer en zorgt voor een verlaging van de binnentemperatuur met 3 tot 4 graden. Met zomers waarbij de binnentemperatuur op kan lopen tot 27 graden is deze reductie van de temperatuur meer dan welkom!

Keuken

 • Luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en composiet werkblad inbegrepen in de koopsom
 • Compleet en modern
 • Alle ruimte om de keuken naar eigen wens aan te passen en uit te breiden

Alle woningen worden met een complete keuken geleverd. Met compleet bedoelen wij dat er voldoende ruimte is om je spullen op te bergen, een nette afwerking met hoogglans fronten en een composiet werkblad en goede inbouwapparatuur.

Per woningtype is een keukenontwerp op maat gemaakt en in de showroom van Eigenhuis Keukens is er alle ruimte om de keuken naar eigen wens aan te passen. Koop je toch liever ergens anders je keuken? Geen probleem. Dan krijg je het complete bedrag dat voor de keuken is opgenomen gewoon van ons terug.

Opties

 • Veel keus uit standaard ruwbouwopties
 • Ruimte om je eigen woonwens vorm te geven

Omdat ieder een eigen woonwens heeft, bieden wij bij de woning in Krekenpark veel ruimte om hier invulling aan te geven.

Als je een woning bij ons koopt gaan wij samen met je aan de slag om de woning helemaal naar wens af te maken. Dit kan zo groot zijn als een uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde van de woning en zo klein als het verplaatsen van een binnendeur.

Landelijk wonen

en toch:

 • Op nog geen kwartier afstand van grotere plaatsen als Spijkenisse en Hellevoetsluis
 • Op slechts een half uur verwijderd van Rotterdam
 • Met 25 min ben je op de stranden van Oostvoorne en Rockanje

 

in een groene en waterrijke omgeving

 • Omringd door natuur, kronkelende kreken en polders.
 • Volop ruimte om te spelen, wanden en genieten in de buitenlucht.